Alt Om Tenner

På Alt Om Tenner kan du finne all generell informasjon om tenner.

Som pasient kan du ha behov for kunnskap om for eksempel behandlingstyper, instruksjoner om hvordan du pusser tennene, eller hvordan du håndterer tannlegeskrekk.

Du kan også lese mer generelt om tennenes anatomi eller om utbrudd av forskjellige tenner (melketenner) og (permanente tenner) under Om tenner.

Du kan også finne informasjon om for eksempel tannregulering, karies, kroner og tannkjøttbetennelse under Behandlinger.

 

Vi har holdt siden lettleselig for deg som vanlig pasient. Noen ganger er det mer fornuftig å bruke faglige ord, men da vil det ofte være mulighet for å trykke på ordet, hvor en forklaring ”popper opp” fra sidens interne ordbok.

Siden er ment som tilleggsinformasjon og kan aldri stå alene i forhold til en diagnose eller behandlingsforslag fra din egen tannlege, som du bør alltid konsultere. 

Rediger Slett

Nedenfor ser du forskjellige eksempler på hva du blant annet kan finne av informasjon på sidene. Bildene illustrerer før og etter situasjoner på forskjellige behandlinger.

 

Det første bildet illustrerer en brukket tann oppbygget i plast. Du kan lese mer om behandlingen her.

Rediger Slett

Nedenfor er et før- og etterbilde som illustrerer en enkel tannregulering med Inman Aligner. Du kan lese mer om behandlingen her.

Rediger Slett

Bildene nedenfor illustrerer hvordan tennene ser ut før og etter en behandling med tannbleking. Du kan lese mer om behandlingen her.

Rediger Slett